Articles

Computer Science is Changing Everything

Shkencat Kompjuterike janë duke ndryshuar Gjithcka. Mendoj se shekulli i19-të ishte rreth Revolucionit Industrial elektricitetit, avancimin e mëtejshëm të agrikulturës. Shekulli i 20-të i kushtohet fizikës dhe inxhinierisë, lehtësimit të jetës sonë të përditshme , nga frigoriferët tek lavatricet. Shekulli i 21-t është padyshim ai i moshës dixhitale. Është Interneti. Edhe nëse dëshiron të bëhesh […]

Read More
Back To Top